Hoe bestel ik mijn schoentjes bij Schoenmaatjes?

Hoi, ik ben jouw hulpmaatje!

Samen gaan we op zoek naar jouw perfecte schoenen. Wil je voor mij de volgende drie vragen beantwoorden? Dan weet ik precies welke schoen bij jou past!

Wij leggen je graag uit hoe je stap voor stap jouw favoriete schoentjes kunt bestellen! Schoentjes bestellen kan door bij jouw favoriete schoen op de knop "in rugzakje" te klikken. Daarna kun je ervoor keizen om door te gaan met winkelen of naar jouw rugzakje te gaan. In jouw rugzakje kun je dan doorgaan met bestellen en de schoentjes afrekenen. Vul alle vragen in (samen met papa of mama) en ga door naar betalen. Als je het juiste schoentje samen met je hulpmaatje hebt gevonden en de schoentjes zijn betaald krijg je een mailtje. Bestelmaatje doet dan zijn best om de bestelling zo snel mogelijk bij jouw thuis te bezorgen. Hij zoekt de schoentjes in de schoenenkast, pakt ze mooi in en geeft ze aan de postbezorger. Die stuurt jou een mailtje zodat jij de schoenen kunt volgen.

Bestelmaatje probeert er altijd voor te zorgen dat jij maar 1 tot 2 nachtjes hoeft te slapen totdat de schoentjes bij jouw thuis zijn. Als dat niet lukt, stuurt bestelmaatje een berichtje.

Als je nog vragen hebt kun je altijd een van onze hulpmaatjes bereiken via (088 -  1233 061) of een berichtje sturen via FacebookInstagram of e-mail.