Waar blijven mijn schoentjes?

Hoi, ik ben jouw hulpmaatje!

Samen gaan we op zoek naar jouw perfecte schoenen. Wil je voor mij de volgende drie vragen beantwoorden? Dan weet ik precies welke schoen bij jou past!

Bij Schoenmaatjes kun je altijd bestellen! Het maakt niet uit waar de wijzers van de klok staan. Je kunt via de computer, via een mobiele telefoon of via een tablet de leukste schoenen bekijken en kopen.

Als je het juiste schoentje samen met je hulpmaatje hebt gevonden en de schoentjes zijn betaald krijg je een mailtje. Bestelmaatje doet dan zijn best om de bestelling zo snel mogelijk bij jouw thuis te bezorgen. Hij zoekt de schoentjes in de schoenenkast, pakt ze mooi in en geeft ze aan de postbezorger. Die stuurt jou een mailtje zodat jij de schoenen kunt volgen.

Bestelmaatje probeert jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen. Als jij op een dag dat je naar school moet voor 14:00 uur besteld, dan proberen wij jouw pakketje dezelfde dag nog te versturen. Af en toe zijn onze medewerkers heel druk bezig en zal dit niet lukken, dan wordt het pakketje de dag erna opgestuurd. Als dat ook niet lukt, dan sturen we een e-mail om je dit te laten weten. 

Als je nog vragen hebt kun je altijd een van onze hulpmaatjes bereiken via (088 -  1233 061) of een berichtje sturen via FacebookInstagram of e-mail.