Klachten & garanties

Hoi, ik ben jouw hulpmaatje!

Samen gaan we op zoek naar jouw perfecte schoenen. Wil je voor mij de volgende drie vragen beantwoorden? Dan weet ik precies welke schoen bij jou past!

Natuurlijk hopen wij dat de schoentjes helemaal naar wens zijn. Ben je toch niet helemaal tevreden met de schoentjes? Dan kun je contact opnemen met een van onze hulpmaatjes.

Stuur een e-mail naar onze maatjesservice via info@schoenmaatjes.com. Vertel ons wat de klacht is en stuur (als het kan) een foto van het (kapotte) schoentje. Je ontvangt dan binnen 7 dagen een antwoord van een van onze hulpmaatjes per e-mail of via de telefoon.

Heb je een andere klacht? Meld dit dan zo snel mogelijk bij onze maatjesservice. Je kunt je klacht vertellen per mail (info@schoenmaatjes.com) of via de telefoon (0) 88 - 1233 061. Onze maatjesservice is geopend op werkdagen tussen 08:30 en 17:30. Een van onze hulpmaatjes zal binnen 7 werkdagen antwoorden.

Onze leveranciers doen hun uiterste best de beste schoentjes voor jullie te maken. Helaas kan hier wel eens iets mis bij gaan. Als dat zo is, is dat natuurlijk heel vervelend en willen wij dit graag goed oplossen. Hiervoor hebben wij de volgende spelregels:

  • Wij bieden tot uiterlijk 12 maanden nadat jij schoenen hebt gekocht garantie.
  • Als je kapotte schoenen hebt in die periode, dan gaan wij met onze schoenmaker kijken of hij jouw schoenen nog kan repareren. Het weggooien van schoenen vinden wij namelijk zonde. 
  • Mocht het de schoenmaker niet lukken om jouw schoenen te maken, dan krijg jij het geld terug of krijg jij van ons nieuwe schoenen.
  • Let wel op want bovenstaande regeltjes gelden alleen op productiefouten of mankementen. Gebruikelijke slijtage of slijtage/mankementen door verkeerd gebruik komen hier niet voor in aanmerking.